Menu Sluiten

Zomerconcert koor Enjoy! : 10 juli om 14.30 uur

Na een lange tijd waarin het niet mogelijk was om elkaar te ontmoeten laat koor Enjoy weer van zich horen! Dit keer met een fantastisch Zomerconcert op zondagmiddag 10 juli in de Rooms Katholieke kerk in Driel, de thuisbasis van het koor.

Koor Enjoy onder leiding van Lex van Diepen wordt voor deze gelegenheid naast de vaste pianist Hans Grotenbreg, begeleid door een professionele live-band. Het belooft een geweldige muzikale middag te worden.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de site www.koorenjoy.nl. Dankzij onze hoofdsponsor, reisorganisatie en touringcarbedrijf Betuwe Express en de Blije Kerk zijn de kaarten €10,00, exclusief administratiekosten. Het concert begint om 14.30 uur. De kerk is open vanaf 14.00 uur.

Koor Enjoy dat volgend jaar 20 jaar bestaat, is een enthousiast koor dat zingen als een serieuze hobby heeft en telt op dit moment 24 leden. Het repertoire is naast liturgische muziek, veelzijdig en gevarieerd. Koor Enjoy is op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk om samen te zingen? Kom dan een keer sfeer proeven op woensdagavond 20.00 uur in de RK kerk in Driel.

Naast het Zomerconcert op 10 juli kunt u ook al vast het Kerstconcert noteren. Deze staat gepland zaterdag 17 december 2022.

Koor Enjoy verheugt zich op uw komst!