Menu Sluiten

Verlichte optocht, verlichte tuinen en programma Carnaval 2024: CV De Toorenuulen

Driel in het licht!!

CV de Toorenuulen organiseert ook dit jaar de verlichte optocht in Driel. Met verlichte tuinen krijgt deze optocht in Driel een extraatje. Natuurlijk zijn daar de inwoners van Driel voor nodig om hier iets moois van te maken. Wie doet er mee?

De Drielse carnavalsvereniging roept dan ook de Drielenaren op om alle verlichting van zolder te halen er iets moois van te maken. Heb jij de mooiste of origineelste verlichte tuin dan kun je een prijs winnen. Geef je op zodat er een route gemaakt kan worden voor de jury. De juryronde is op 9 februari. Tot en met 8 februari opgeven per mail: tuinenversieren@toorenuulen.nl

Heb je je opgegeven voor het tuin versieren? Ontsteek dan al je lichtjes op vrijdagavond van 18 uur tot 21.00 uur. En natuurlijk gaat alle verlichting in de tuinen aan tijdens de verlichte optocht.

De verlichte optocht is op 10 februari en start om 19:11 uur bij café Zeldenrust. Wil je aan de optocht meedoen dan aanmelden via de website of per email: optocht@toorenuulen.nl

Voor bezoekers volg CV de Toorenuulen op facebook, daar komt dan de route voor de verlichte tuinen en de route van de optocht.

Hele programma: Voorpagina Website | Carnavalsvereniging de ToorenUulen Driel