Menu Sluiten

Overbetuws shantykoor Alle Hens in concert met Dick van Altena: 26 april om 19.30 uur

Het traditionele Oranjeconcert van shantykoor Alle Hens op dinsdag 26 april is deze keer een unieke combinatie met singer songwriter Dick van Altena uit Oosterhout. Deze bekende zanger, die zich zelf begeleid op gitaar, zingt country, luisterliedjes maar vooral ook vaak komische liedjes in de streektaal. Het shantykoor Alle Hens staat al 20 jaar in de Regio bekend met het ten gehore brengen van Engelse, Duitse en Nederlandse shanty’s en zeemansliederen. Het koor bezingt op meeslepende wijze de sfeer op de vroegere zeilschepen en “sleept “ het publiek mee naar obscure kroegen in havens overal ter wereld.

Het concert op 26 april wordt gehouden in de Oldenburg Hofplein 1 in Driel en begint om 19.30 uur. Vanaf 18.45 uur is de zaal geopend. De entree voor dit unieke concert bedraagt € 10,- waarin een gratis consumptie is opgenomen. Reserveren is niet mogelijk dus het is aan te raden tijdig aanwezig te zijn. Vol is Vol !!

Het koor kan zeker nog een aantal “Zeeschuimers” gebruiken en dit concert is een prachtige gelegenheid om alvast sfeer te proeven. Geschoold zingen is geen eis maar enthousiasme is een pré. Daarbij kan men op de woensdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur vrijblijvend 2 maanden mee repeteren.

Dick Altena zingt met Alle Hens op 26 april 2022