Menu Sluiten

Overbetuwe Doet cheques 2023

Tussen 11 en 13 oktober 2023 worden de waardecheques weer in Driel bezorgd. Er zijn weer mooie initiatieven te steunen. Laat de cheques niet verloren gaan en kies. Klik hier voor Drielse initiatieven op de site. Hieronder een kleine selectie.

De Blije Kerk Concerten Driel organiseert 25 november een filmvoorstelling van de musical ‘Bring My Love To Poland’. Uw bijdrage van de Overbetuwe Doet-cheques, en mogelijk ‘n extra donatie, maken het mogelijk een professionele filmscherm en de audioapparatuur te huren. We vragen u dus vriendelijk bij uw doel van de cheque ook te denken aan de Blije Kerk. Op internet kunt u de code van uw cheque invullen op: https://www.overbetuwedoet.nl/initiatief/804 Of u kunt uw cheque in de brievenbus stoppen van de katholieke kerk, Kerkstraat 27; en bij Buddingplein 1, en Patrijsstraat 52.   

Een kerstbuffet voor de bezoekers van de huiskamer en dorpsgenoten.

De oplettende kijker heeft de afgelopen periode kunnen zien dat de kleinste twee borders rond de rotonde Broeksingel/Boltweg/Rijnstraat inmiddels zijn voorzien van vaste planten. Er is nu nog regelmatig onderhoud nodig om deze borders onkruidvrij te krijgen en te houden. Daarmee komt een wens van de initiatiefnemers en vrijwilligers uit om de borders onderhoudsarm te maken.