Menu Sluiten

Osse Opera brengt klassiekers en bekende toppers in Driel: 12 juni om 14.30 uur

Het openingskoor van Mascagni’s  ‘Cavalleria Rusticana’ vormt de start van het Blije Kerk Concert op zondagmiddag 12 juni (aanvang 14.30). Daarna brengt de Osse Opera ons in vervoering met klassiekers van o.a. Mozart, Bizet en Verdi. Na de pauze genieten we van goed in het gehoor liggende nummers van o.a. Gershwin en Strauss. Afgesloten wordt met Rodgers/Hammersteins ‘You ‘ll never walk alone’.

Met dit operaprogramma presenteert de Blije Kerk een verrassende afwisseling. Na de passieconcerten van dit voorjaar en het laatste optreden van het Drielse Harmonieorkest en Koor Concordia. 

Het Koor Osse Opera bestaat dit jaar 90 jaar! Jaar in jaar uit werkt men aan verdere professionalisering van de amateurstatus.  Het koor is begiftigd met de Koninklijke erepenning.  Dirigent, Hans Lamers,  is ook vaste dirigent van twee grote operagezelschappen. Op 12 juni wordt het concert uitgevoerd met medewerking van SungHee Jo aan de piano;  en als solisten: Martine Alink sopraan; Véronique Lamers mezzosopraan; Pieter Troost tenor.

De toegang tot dit concert in de katholieke kerk in Driel (Kerkstraat 25) is gratis;  na afloop is er een deurcollecte.