Menu Sluiten

Ladiesnight Driel 2023 op 14 april

De Ladiesnight Driel is een leuk event voor vrouwen dat in 2023 al voor de 5de keer georganiseerd wordt door Sabine Jacobi en Ramona Pauwelsen. 

Een gezellige avond uit samen met je met je vriendinnen, buurvrouw, zus of moeder. In de gymzaal en gecombineerde zalen van het zalencentrum, samen een ruimte van 750 m2, zullen verschillende standhouders aanwezig zijn om jullie een leuke avond te bezorgen.

De 5de editie van de Ladiesnight wordt gehouden op VRIJDAG 14 APRIL 2023 van 19:00 uur – 22:00 uur. Het evenement vindt plaats bij Zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel. Op deze avond kan je heerlijk shoppen, je laten verzorgen, informatie opdoen, eten proeven, of heerlijk een drankje doen in het café en bijkletsen. 

Op de website worden de standhouders getoond die aanwezig zullen zijn. Het is een goed bezochte avond, tijdens de vorige editie hadden we ruim 300 bezoekers! We hopen dit jaar weer op zo’n groot bezoekersaantal.

We zijn nog op zoek naar standhouders. Heb jij interesse om hier ook te staan? Bekijk onze pagina op Facebook of Instagram, of bekijk onze website.

Hoe kan jij erbij zijn als bezoeker?

In de voorverkoop, die op 1 februari start, kost een entreeticket 4 euro per persoon. Zodoende krijg je 2 euro korting én je ontvangt ook nog een gratis lot voor de loterij. Aan de deur kan je entreeticket kopen voor 6 euro per persoon.

Op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot die worden aangeboden door standhouders. Ook zijn er 75 tickets met gratis goodiebags, een tas vol met leuke hebbedingetjes en reclame van de standhouders. Deze tickets zijn net zo duur als een normale entreeticket alleen op =op. Wees er snel bij.

Voor de ticketverkoop en meer informatie kijk op onze website:  www.ladiesnightdriel.nl

Volg ons op facebook en Instagram om op de hoogte gehouden te worden over deze avond.

We hopen je te zien op 14 April!