Menu Sluiten

Ladies Night op 12 april in Driel

Markeer je agenda op vrijdag 12 april 2024 voor een onvergetelijke avond vol plezier: de Ladies Night in Driel! Dit jaar is het alweer de zesde editie en we zijn erg enthousiast. Van 19:00 uur tot 22:00 uur kan je je vermaken bij Zalencentrum De Oldenburg.

Shop till you drop bij de talloze kraampjes in de grote zaal en gymzaal, ontdek nieuwe beauty-geheimen, proef heerlijke hapjes en drankjes, of maak gewoon lekker een praatje in het café. Van kleding tot woonaccessoires, van tassen tot sieraden, van cadeauartikelen tot kinderspullen, je vindt het hier allemaal!

Dus trommel je vriendinnen, buurvrouwen, moeder en zussen op, want deze avond is voor alle dames! Van jonge meiden tot de wijze vrouwen, deze avond is voor iedereen om te genieten.

Standhouders gezocht

We hebben nog een paar plekken beschikbaar voor standhouders. Heb jij een leuk (lokaal) bedrijf en wil je meer info ontvangen? Stuur ons een mail ( ladiesnightdriel@gmail.com) of een bericht op onze socials.

Jij wilt er toch ook bij zijn?

Voor een entreeticket kan je op de avond gewoon aan de deur terecht en betaal je 6 euro per persoon. Maar hey, waarom niet slim zijn en je ticket vooraf scoren? In de voorverkoop kost een ticket slechts 4 euro per persoon. Dat is nog eens lekker besparen! Vergeet niet dat er ook leuke prijzen verloot worden die worden aangeboden door de standhouders. Mis het niet!

Bezoek onze website www.ladiesnightdriel.nl voor meer informatie en de ticketverkoop en volg ons op Facebook en Instagram.

Tot 12 april!

Organisatoren Ladies Night