Menu Sluiten

Ladies Night in Driel

Op 8 april 2022 is het weer zover. De Ladies Night in Driel !


De Ladies Night Driel is een gezellige avond uit voor vrouwen die jaarlijks wordt georganiseerd. Op deze avond kan je lekker shoppen, je laten verzorgen, informatie opdoen, eten proeven, of heerlijk een drankje doen in het café en bijkletsen.
Kom een kijkje nemen bij de vele verschillende standhouders; kleding, massages, hebbedingetjes, tassen, sieraden, schoenen, woonaccessoires, nagelsalon, baby- en kinderspullen, lekkernijen en nog veel meer.

Deze avond is voor alle soorten ladies. Kom samen met je vriendinnen, buurvrouw, moeder, zussen. Het maakt niet uit of je nou puber bent of 99 jaar oud, alle vrouwen zijn welkom!

Deze 4de Editie van de Ladies Night wordt gehouden op VRIJDAG 8 APRIL 2022 van 19:00 uur – 22:00 uur. Het evenement vindt plaats bij Zalencentrum De Oldenburg, Hofplein 1 in Driel.

Dit jaar is er de beschikking over alle drie de zalen én de gymzaal. Er zijn 73 kraamhouders die aanwezig zijn en hun diensten en/of producten aanbieden.
Vorige editie waren er zo’n 300 bezoekers! De organisatie hoopt dit jaar weer op zo’n groot bezoekersaantal.

Wil jij er ook bij zijn als bezoeker?
Aan de deur kan je entreeticket kopen voor 6 euro per persoon. In de voorverkoop kost een entreeticket 4 euro per persoon. Zodoende 2 euro korting én je ontvangt ook nog een gratis lot voor de loterij. Op deze avond worden er ook leuke prijzen verloot die worden aangeboden door standhouders.

Voor de ticketverkoop en meer informatie kijk op de website: www.ladiesnightdriel.nl. Volg op facebook en Instagram om op de hoogte gehouden te worden over deze avond.

Hopelijk tot 8 April!