Menu Sluiten

Kerstconcert Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor: za. 10 december om 20.00

In de adventstijd presenteert het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor in Driel een sfeervol kerstconcert, op zaterdagavond 10 december, met zowel klassieke als bekende liederen. Kerstmis, verlangen naar vrede in deze wereld. 
Dit grote mannenkoor presenteert kerstklanken van over de hele wereld. Vanuit Europa; Engeland  Frankrijk, Oostenrijk: Christmas Carols, Cantique de Noel. Vanuit Afrika, Kwazoeloe/Natal: ´We are walking in the light of God´. We zingen allemaal het ´Stille nacht´ mee.

Het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor, dat dit jaar 40 jaar bestaat, is één van de betere Nederlandse Mannenkoren en bestaat uit bijna 100 leden. Het heeft opgetreden in de grote concertzalen van Nederland.
Het koor staat onder leiding van een gepassioneerde dirigent Jimco Zijlstra. De begeleiding aan de vleugel is van Jan Lenselink, die ons ook laat genieten van solo´s van grote klasse. Als soliste zingt Judith Sportel, sopraan, die een persoonlijke touch aan haar liederen weet te geven.

Dit Blije Kerk Concert in de katholieke kerk is vrij toegankelijk. Om de onkosten te dekken wordt er een deurcollectie gehouden.