Menu Sluiten

Jubileumconcert 20 jaar Koor Enjoy: 24 september om 14.30 uur

Koor Enjoy uit Driel bestaat dit jaar 20 jaar! En dat wordt gevierd met een jubileumconcert!

Het koor, opgericht in september 2003, wordt al meer dan 7 jaar begeleid door dirigent Lex van Diepen en pianist Hans Grotenbreg. Voor het jubileumconcert wordt uitgepakt met een liveband en een gast optreden van Remko Harms, bekend als musicalster en zanger. Remko zal naast eigen repertoire ook samen met het koor enkele nummers zingen. Alle seizoenen zullen voorbij komen. Bent u ook benieuwd hoe dit verpakt wordt in muziek? Kom dan naar het jubileumconcert op zondagmiddag 24 september in de RK kerk in Driel, de parochie waar het koor aan verbonden is. Het concert begint om 14.30 uur. 

Naast verschillende stijlen kerkmuziek zingt het koor zowel klassieke als meerstemmige nummers. We zoeken de uitdaging in repertoire. Koor Enjoy bestaat uit 24 enthousiaste leden. Heb je altijd al met anderen samen willen zingen? Kom dan vrijblijvend een keer kijken en luisteren, meezingen mag ook. Het koor repeteert op woensdagavond om 20.00 uur in de RK kerk en alle stemmen zijn welkom. Eerst kennismaken via het jubileumconcert kan natuurlijk ook. 

De kaartverkoop voor het concert is inmiddels gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.koorenjoy.nl. Mede dankzij hoofdsponsor Betuwe Express en de Blije Kerk kosten de kaarten €15 (incl. koffie/thee en een drankje). Het belooft een prachtige middag te worden!

Volg ons ook op facebook.com/Enjoy Driel.