Menu Sluiten

Goed idee voor jullie buurt? Waardecheques Overbetuwe Doet komen er weer aan!

Hebben jullie een goed idee om de buurt leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit een goed moment om jullie idee aan te melden op OverbetuweDoet.nl. Eind oktober worden de Overbetuwe Doet waardecheques van €7,50 weer bezorgd in heel Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Ga naar www.OverbetuweDoet.nl, hét platform voor bewonersinitiatieven. Meld jullie idee aan en verzamel waardecheques en andere donaties voor de uitvoering. Juíst nu: online of op afstand SAMEN iets doen.

Wat kan er allemaal met Overbetuwe Doet?

De buurt opfleuren met bloeiende planten, nestkasten en insectenhotels. Een sinterklaasspeurtocht, kerstverhalenboek, oliebollenbuurtborrel (op 1,5 meter) of online carnavalsquiz. Heeft u zelf een goed idee voor uw buurt of dorp, is uw initiatief toegankelijk voor alle inwoners uit Overbetuwe en past het binnen de coronamaatregelen? Dan kan Overbetuwe Doet u helpen om voldoende geld, handjes of materialen te verzamelen. Kijk op OverbetuweDoet.nl voor meer informatie, de spelregels en goede voorbeelden.

Eind oktober de volgende waardecheque

Wist u dat we bij de bezorging van de waardecheques rekening houden met de ophaaldagen van het oud papier? Wordt het oud papier opgehaald in de periode van bezorging, dan wordt de waardecheque pas bezorgd nadat het oud papier is geweest.

Wilt u een initiatief starten en heeft u hulp nodig?

Neem contact op via: info@samendriel.nl.

Of neem contact op met de regisseur van Overbetuwe Doet: regisseur@overbetuwedoet.nl, 06 5808 1698 (Esther Jansen) of 06 5808 1514 (Daniëlle Kurris).