Menu Sluiten

Cheques Overbetuwe Doet: Gebruiken voor 13 november.

De cheques zijn de afgelopen periode bezorgd. Dit is 7 euro van de gemeente dat je als inwoner mag besteden aan een initiatief naar keuze. Er zijn veel (nieuwe) ideeën aangemeld, kijk snel op OverbetuweDoet.nl welk initiatief jou aanspreekt!

Zie hier ook ons vorige bericht

Doneer online of direct aan de initiatiefnemer
Je kunt op twee manieren jouw cheque doneren aan een initiatiefnemer. Dit doet je online of direct bij de initiatiefnemer:

Online via OverbetuweDoet.nl
Ga naar het initiatief dat je wilt steunen, kies ‘doneren van cheque’ en vul de activatiecode in.

Log in (of maak een account aan) en activeer de cheque. De waarde wordt bijgeschreven als saldo op jouw account. Ga naar een initiatief dat je wilt steunen, kies ‘doneer saldo’ en vul het bedrag in dat je wilt doneren. Mocht het initiatief niet doorgaan, dan krijg je jouw donatie weer terug als saldo op je account.

Direct aan initiatiefnemer
Bel, mail of app de activatiecode direct aan de initiatiefnemer (bijvoorbeeld als foto). Of doe de waardecheque bij de initiatiefnemer in de brievenbus. Je kunt ook kijken of het initiatief ergens een verzamelbox heeft staan (bijvoorbeeld in de supermarkt) en de waardecheque daarin doen.

Hoe kun je nog meer helpen?
Helpen kan ook door materialen te doneren, geld over te maken via iDeal of je aan te melden als vrijwilliger bij een initiatief. Kijk bij de initiatieven op OverbetuweDoet.nl wat er nodig is.