Menu Sluiten

25 juni, 14.30: Musikado voor teenagers uit de jaren 60/70/80

‘Kent u deze nog …?’ Zondagmiddag 25 juni deelt het muziekcollectief Musikado in Driel sweet memories-musikadootjes uit. Nooit vergeten hits uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en tachtiger jaren. Musikado is een muziekcollectief van zangers en muzikanten met een gezamenlijke passie: het uitdelen van muzikale cadeautjes aan mensen die een opkikkertje of verwenmomentje kunnen gebruiken.

Musikado richt zich deze keer speciaal op jongere ouderen. Dus wanneer u ouderen uit uw omgeving wil trakteren op een muzikaal uitje dat het hart raakt, neem ze dan meer naar dit Blije Kerk concert in Driel (Kerkstraat 25). Musikado presenteert een mix aan Nederlandstalige liederen en wereldsongs,  die gemeen hebben dat ze in ons geheugen zijn gegrift. Wereldsongs, zoals van de Beatles. Luisterliedjes, zoals de Troubadour. Meezingers, zoals Love me tender, Que sera, Het Dorp, Pappie loop toch niet zo snel, When the saints. En mooie kleinkunst/luisterliedjes, zoals Als de liefde niet bestond. Kortom: het wordt een ‘feest van herkenning’.

Het Blije Kerk concert op 25 juni, dat begint om 14.30, is gratis; na afloop is er een deurcollecte. En u weet: het vinden van een parkeerplek kan soms wat lastig zijn; neem er de tijd voor.