Menu Sluiten

17 december: Kerstconcert koor Enjoy!

Na een fantastisch zomerconcert afgelopen juli in de Rooms Katholieke Kerk in Driel bereidt koor Enjoy, onder leiding van Lex van Diepen, zich voor op het kerstconcert. Het belooft opnieuw een gevarieerd en verrassend programma te worden. Dit keer met medewerking van een kinderkoor, speciaal voor deze gelegenheid samengesteld, onder leiding van pianist Hans Grotenbreg. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een live band met prachtige instrumenten om helemaal in de kerstsfeer te komen.

Het concert vindt dit keer plaats in de sfeervolle Hervormde Kerk van Herveld, Schoolstraat 3, op zaterdagavond 17 december en begint om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site www.koorenjoy.nl. Dankzij onze hoofdsponsor reisorganisatie en touringcarbedrijf Betuwe Express en de Blije Kerk kosten de kaarten  €10,00 (incl.adm.kosten).

Koor Enjoy dat volgend jaar 20 jaar bestaat, is een enthousiast koor dat zingen als een serieuze hobby heeft en telt op dit moment 27 leden. Het repertoire is naast liturgische muziek, veelzijdig en gevarieerd. Koor Enjoy is op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk om samen te zingen? Kom dan een keer sfeer proeven op woensdagavond 20.00 uur in de Rooms Katholieke kerk in Driel.

Koor Enjoy verheugt zich op uw komst!