Menu Sluiten

Tweede informatieavond Hart van Driel (12-10) verplaatst ivm Coronamaatregelen

15 juni heeft initiatiefgroep Hart van Driel een eerste ondernemersavond georganiseerd bij Constructiebedrijf Hermeling.

De aanwezige groep is geinformeerd over de ideeen en stand van zaken. Daarnaast zijn er tijdens rondetafelgesprekken belangen gedeeld en verschillende inzichten opgehaald.

Naast de inhoud gebeurde er iets bijzonderd tijdens deze avond. Bij aanvang was er lichte scepsis tov het initiatief. Een gevoel dat door Jos en Emanuel eerder dit jaar ook ervaren werd. Gedurende de avond veranderde dit in voorzichtg optimisme. “Als de gemeente ook instapte zou dit best wat kunnen worden” “We hadden niet verwacht dat dit nog van de grond zou komen”.

In navolging op deze avond is besloten om ondernemers en stakeholders pro-actief op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Ook werd het plan gemaakt om een tweede soortgelijke avond te organiseren voor een bredere groep ondernemers en stakeholders.

Net voor de aankondiging op social media hebben we vanwege de aangescherpte Cotronamaatregelen besloten om de avond te verplaatsen. Gezien de goede ervaring met het fysiek bijeenkomen hebben we er niet voor gekozen om dit online te doen.
De informatie over het besluit van de Gemeenteraad zal o.a. op de site van Samen Driel worden gedeeld. Ook zal hier (en op Facebook) gecommuniceerd worden zodra er vervolgstappen en/of een nieuwe avond wordt gepland.

Vragen of opmerkingen nav dit bericht? hartvandriel@samendriel.nl.