Menu Sluiten

Presentatie toekomstdroom Hart van Driel op 6 juli

De werkgroep Hart van Driel presenteert haar toekomstdroom voor het centrum van het dorp op woensdag 6 juli 2022 in zalencentrum de Oldenburg van 19.00 tot 21.00  uur.

Onder leiding van bureau Fresh Forward presenteert de werkgroep de verbeelding van de Drielse droom voor het Hart van Driel.

Deze bijeenkomst is het vervolg van de inputsessie van 9 mei j.l  waarbij  we ons blikveld voor het centrum van Driel hebben verruimd en we ons hebben laten inspireren door praktijkvoorbeelden elders in ons land. Daarbij hebben we ook  geluisterd naar wat Driel nodig heeft.

Naast veel enthousiaste droombeelden voor een nieuw dorpshart hoorden we ook de kritische geluiden. Het Dreamteam Hart van Driel is met Fresh Forward met deze uitkomsten aan de slag gegaan. Graag delen we het resultaat daarvan:

Op 6 juli presenteren we de verbeelding van de Drielse droom. Nog niet een tot in detail uitgewerkt stedenbouwkundig plan, maar wel de basis daarvoor. We hopen dat u daarin ook uw ideeen zult herkennen. Zo mogelijk en zo nodig zullen we het plan verder  aanscherpen.

We zijn heel benieuwd naar alle reacties en zien belangstellenden graag op woensdagavond 6 juli in de Oldenburg onder leiding van bureau Fresh Forward.

Bureau Fresh Forward werkt samen met werkgroep Hart van Driel een dreamteam van ondernemers en organisaties aan een visie voor het centrum van Driel voor een kloppend hart van Driel.