Menu Sluiten

Doe mee met de online inputsessie Hart van Driel: 11 april 19.00-2100

Komende maanden zijn we met Hart van Driel op reis: een gezamenlijke reis naar ons ‘next level’. We pakken met dit Next Level-traject de ruimte om naar de toekomst te kijken. Next Level Hart van Driel: daarom zijn we dit traject met Fresh Forward gestart. Een creatief adviesbureau dat zich bezighoudt met visie- en strategieontwikkeling.

Achtergrond

Een openbare ruimte die aan vervanging toe is vormt onder andere de aanleiding tot dit traject om het dorpshart van Driel weer leefbaar te maken. De gemeente ziet ook het belang in om tot een gedragen visie te komen tot een herinrichting van de dorpskern. Het kloppend hart van Driel.

Doelstelling

Samen komen tot een doorleefde en gedragen toekomstdroom/visie voor de dorpskern van Driel en de concretisering daarvan in een stedenbouwkundig plan. Scherp inzicht in toekomstige ontwikkelingen op economisch, demografisch, technologisch, ecologisch en sociaal-maatschappelijk gebied in het licht van de herinrichting van de dorpskern van Driel. Een doorleefde en inspirerende toekomstdroom/visie voor het Hart van Driel, die verbindt en energie geeft.

Samen ontdekken

In deze stap willen we informatie verkrijgen van een bredere groep stakeholders. Dit als input voor het dreamteam en ter bevordering van de betrokkenheid en verbinding en daarmee het draagvlak.

Het mooie aan het dit traject is dat we samen op zoek kunnen gaan naar de antwoorden. We maken volop gebruik van alle kennis, kunde en ervaring die we samen hebben, en de input van medewerkers, partners en leden. Dat doen we door onder andere Inputsessies:

We beginnen in de vorm van een online creatieve verkenning van 2 uur, waarbij we ingaan op het DNA van en de wensen voor Driel op maandag 11 april tussen 19.00 en 21.00 uur. NB online inloop vanaf 18.45

 Mocht je mee willen denken en dromen, dan kan dat via onderstaande link:

Inputsessie Hart van Driel

Met vriendelijke groet,

Hart van Driel