Menu Sluiten

2 juli a.s. Open Coffee Driel

Ons dorp groeit en daarmee kan het niet anders dan dat er ondertussen ook veel nieuwe ondernemingen gevestigd zijn. En die vind je niet alleen maar in bedrijfs- of winkelpanden. Soms gaat er achter de gevel van een ogenschijnlijke doorsnee woning een bloeiend bedrijf schuil. Ben je ook nieuwsgierig naar wie deze ondernemers zijn? Nou, de redactie van Dwars Door Driel in ieder geval wel!

Een ‘Open Coffee’ laat zich het best omschrijven als een informele bijeenkomst, waar je elkaar kunt ontmoeten, ideeën kunt bespreken en kennis kunt delen. Er is doorgaans geen agenda, de sfeer is gemoedelijk en er is ruimte voor initiatief. Zowel Nijmegen als Arnhem kennen dit soort ontmoetingen al een langere tijd en zijn uiteraard de afgelopen tijd overgestapt naar online bijeenkomsten.

Thema: Ondernemen in Driel, als alles mogelijk was!
Voor deze eerste Open Coffee hebben we een thema bedacht, zodat we iets hebben om over te praten en om deze bijeenkomst richting te geven. Wat zijn jouw dromen? Voor jouw onderneming en voor ondernemen in ons dorp. Wat zou jou helpen je droom te verwezenlijken, wie kan je daarbij helpen, hoe zou jij kunnen bijdragen aan een fijn ondernemersklimaat? Heb je hier al ideeën bij? Zie je het al voor je? Laat ons je meenemen in een van onze dromen.