Menu Sluiten

Zonnedak Groenewaarden (bij Kasteel Doorwerth)

Net aan de overkant van de Rijn, vlak vóór kasteel Doortwerth, vanuit Driel gezien, realiseert Valleienergie een zonnepanelenproject waarbij inwoners in de regio, met dezelfde of een erop aansluitende postcode, zelf duurzame energie kunnen opwekken. Je krijgt dan via je energieleverancier 15 jaar lang de energiebelasting terug. Een prima kans om zelf duurzame energie op te gaan wekken, maar let natuurlijk wel goed op de voorwaarden en risico’s.

Vrijblijvende voorinschrijving

Help mee om dit duurzame project van Stichting Hevea Initiatief en Vallei Energie mogelijk te maken, door vrijblijvend je belangstelling ervoor te tonen. Dit verplicht je tot niets! Men is bezig te onderzoeken of er naast de zogenaamde ValleiEnergieDelen van 100 kWh* ook kleine participaties van €35 per stuk mogelijk zijn. Ook onderzoekt men de mogelijkheid voor particulieren en bedrijven om tegen vaste rente geld voor dit project uit te lenen of anderszins financieel te kunnen participeren. Een duurzame spaarpot, dus! Iets voor jou? Download hier de brochure of schrijf je direct in op de website van Vallei Energie.

*Een ValleiEnergieDeel kost € 120 en wekt op jaarbasis ± 100 kWh op. Met hoeveel ValleiEnergieDelen je maximaal mee kunt doen, hangt af van je energieverbruik en hoeveel je wilt betalen. Je inleg verdien je in circa 9-10 jaar terug.