Menu Sluiten

Doe mee aan enquête over duurzaamheid!

Zonnepanelen zijn al jaren niet meer weg te denken uit het Drielse straatbeeld. En de stijgende gasprijzen ‘dwingen’ velen van ons om na te denken hoe we ons huis verwarmen in de toekomst. Kortom, we staan steeds vaker voor keuzes op het gebied van duurzaamheid. Maar hoe bepaalt u welke duurzaamheidsmaatregelen voor u interessant zijn? Zou het niet prettig zijn om de kennis binnen Driel op dit gebied te bundelen en samen vervolgstappen te zetten waar dat kan? Wij denken van wel.

We willen graag van u weten over welke van deze maatregelen u meer zou willen weten. Ook horen we graag welke interessante maatregelen nog ontbreken. Uw kunt uw reactie doorgeven door in te loggen met een code via deze site. Ieder huishouden in Driel ontvangt tussen 12 en 15 november een unieke code. Daarna kunt u op deze site de enquête invullen.

En wie zijn wij dan. ‘Wij’ zijn in dit geval de mensen achter dit Dorpsplatform Samen Driel, de opvolger van de Dorpsraad Driel. We willen eerst in beeld brengen welke ideeën om ons dorp te verduurzamen het meest aanspreken bij de inwoners. Bij u dus. Dat kunnen maatregelen zijn voor uw eigen woning, maar ook op grotere schaal voor uw buurt. We zoeken ook Drielenaren die met ons en Gemeente Overbetuwe ideeën op het gebied van duurzaamheid
willen uitwerken. Hoe zouden we bijvoorbeeld voordelig groene daken collectief kunnen inkopen in Driel?