Menu Sluiten

Doe mee aan de online bijeenkomst van Samen Driel Duurzaam op 10 januari a.s.

Rond 12 november jl. ontving ieder huishouden in Driel een brief van Samen Driel Duurzaam. Die brief was een uitnodiging om uw mening te geven over de vraag hoe we Driel samen kunnen verduurzamen. Door meer dan 130 reacties op die uitnodiging hebben we inmiddels in beeld gebracht welke ideeën het meest aanspreken bij de Drielenaren. Een samenvatting daarvan vindt u hier.

Met de meest gekozen ideeën willen we de komende tijd aan de slag!  Het gaat om deze 6 ideeën:

  1. Stroom uit de Rijn                                                               
  2. Verdere uitbreiding groene daken in Driel                                    
  3. Collectieve inkoop warmtepompen                                
  4. Elektrische deelauto’s in Driel                                          
  5. Meer informatie over subsidies en financiering           
  6. Een lokaal duurzaam warmtebedrijf opzetten              

Als volgende stap organiseren we een online bijeenkomst op maandag 10 januari van 20:00 tot 21:30.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst geven Samen Driel Duurzaam en de gemeente Overbetuwe uitleg bij de zes onderwerpen. Na een korte introductie gaan we in 6 groepjes uiteen, dus u neemt alleen deel aan het onderwerp dat u het meest interesseert. In ieder groepje willen we samen ideeën uitwisselen voor een gezamenlijk plan. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we zorgen dat meer mensen meedoen met de collectieve inkoop van groene daken?

Bent u geïnteresseerd? Als u zich aanmeldt door een mail te sturen naar drielduurzaam@samendriel.nl ontvangt u van ons op 10 januari op uw e-mailadres een linkje naar de bijeenkomst. Vermeld a.u.b. “Meedoen online bijeenkomst Samen Driel Duurzaam” in de onderwerpregel. Die bijeenkomst kunt u vervolgens op uw laptop vanuit uw huiskamer bijwonen. De gemeente is er ook bij.

Het belooft een interessante avond te gaan worden op 10 januari a.s. We hopen u allemaal online te zien!

P.s. onze mails kunnen in uw spam folder terecht komen, check deze daarom als u op 10 januari nog geen link heeft ontvangen.