Nieuws van Driel

Interessante nieuwsberichten over Driel verzamelen we hier.
Op de pagina dorpsagenda vind je alle activiteiten en evenementen in Driel.

Van enquêteresultaten naar concrete projecten. Tijd voor actie!

09-02-2020

Om de enquêteresultaten toe te lichten en geïnteresseerden vrijblijvend kennis te laten maken wordt op dinsdag 18 februari van 19:30 tot 21:30 een bijeenkomst georganiseerd in De Oldenburg in Driel. Alle Drielenaren zijn van harte uitgenodigd; de koffie en thee staan klaar.

SamenDriel.nl en het nieuwe bestemmingsplan kunnen elkaar versterken

28-01-2020

Driel heeft een nieuw bestemmingsplan nodig. In zo’n bestemmingsplan staan de afspraken over de ruimtelijke inrichting in ons dorp. Denk aan de afspraken over reclame, maar ook hoe hoog een gebouw mag zijn en waar winkels mogen komen. Speciaal voor Driel kijkt Project Flexibel Bestemmen naar wat de inwoners van Driel en de initiatiefnemers van het platform Samendriel.nl gemeenschappelijk en/of aanvullend voor wensen en plannen hebben.

Op 30 januari Inloopbijeenkomst Wiel van Driel / Vire Hof

02-01-2020

De Projectgroep Wiel van Driel/ Vire Hof nodigt alle Drielenaren uit om tijdens een inloop op 30 januari a.s. tussen 17:00 en 19:00 bij Zalencentrum Driessen te spreken met de ontwikkelaars die gaan bouwen en de woon-zorgeenheden ook gaan verhuren.

SamenDriel platform gaat online!

16-12-2019

De Dorpsraad in Driel ging in 2017 ter ziele door gebrek aan belangstelling. Deze maand volgt de herstart als dorpsplatform. Samendriel.nl moet Driel re-activeren. Op de kop af 1729 brieven met een eigen unieke inlogcode worden binnenkort bezorgd op alle woonadressen in Driel. Die code geeft toegang tot een enquête op de website.

RKSV Driel mag zich laten certificeren met het ARAG Fair Play certificaat

14-12-2019

RKSV Driel mag zich laten certificeren met het ARAG Fair Play certificaat, daarmee laat ze zien dat het arbitrage beleid binnen de vereniging in orde is. Anderhalf jaar geleden is Stefan Emons - scheidsrechter coördinator van onze vereniging - gestart met de aanvraag van het certificaat.

Concordia Driel doet mee met Sjors Creatief

13-12-2019

Cultuur- & Sportstimulering Nederland werkt samen met meer dan 100 gemeenten met als doel om hun inwoners op een leuke en laagdrempelige manier bekend te maken met het sportieve en culturele aanbod binnen de regio...